ΠΑ(Τ)ζάρι / Συμφάγωμα / Χορευτική βραδιά

Συλλογικό ΠΑΤζάρι Οικονομικής Ενίσχυσης

Εμείς, η Πρωτοβουλία Ανήσυχων Τανγκέρων, σας καλούμε σε μια ημέρα συλλογικοποίησης της κάλυψης των αναγκών μας. Ελάτε να καλύψουμε την ανάγκη για φαγάκι, ρουχισμό, βιβλία, ανθρώπινη επαφή και συνύπαρξη. Και ό,τι άλλο αισθανόμαστε.

Όλα αυτά στην κατάληψη Φιλολάου 99 που, εδώ και τέσσερα χρόνια, καλύπτει την ανάγκη και επιθυμία μας για χώρους ανοιχτούς, ζωντανούς, ικανούς να στεγάσουν τις υπάρξεις και τις δράσεις μας.

Τέλος σας καλούμε να στηρίξετε οικονομικά την αυτονομία της Πρωτοβουλίας μας .Το παζάρι έγινε ΠΑΤζάρι σε μία απόπειρα διακωμώδησης της έννοιας του παζαριού. Δεν διαπραγματευόμαστε με θεσμούς για τη νομιμότητά μας . Δεν “παζαρεύουμε” μεταξύ μας τιμές και κοστολογήσεις . Εμπιστευόμαστε το κάθε άτομο να συνεισφέρει με τις δυνάμεις που διαθέτει και να καλύψει τις ανάγκες του μακριά από λογικές καταναλωτισμού .

* ΔΡΑΣΕΙΣ *

🔹 Στον πρώτο όροφο της κατάληψης Φιλολάου 99 θα μπορείτε ελεύθερα να πάρετε (ή να προσφέρετε) ρούχα, βιβλία, κάρτες ή άλλα αντικείμενα με ελεύθερη συνεισφορά.

🔸Στο ισόγειο θα ξεκινήσουμε με συλλογική κουζίνα, θα φάμε ολές και όλοι μαζί ό,τι καλό θα έχουμε ετοιμάσει. Φυσικά θα λειτουργεί και αυτοσχέδιο “μπαρ” με οινόμελα , ρακόμελα και κοκτέηλ.

🔹 Τα παιδιά είναι πολύ ευπρόσδεκτα, και ιδιαίτερα στο διάστημα 15.00 με 17.00 τα καλούμε να παίξουμε, να ζωγραφίσουμε, να στροβιλιστούμε παρέα!

🔸 Όσο περνάει η ώρα (και αναλόγως διαθέσεων φυσικά) λέμε να το ρίξουμε στο χορό, τάνγκο και όχι μόνο. Όπως πάντα όλες και όλοι ευπρόσδεκτες-οι, “ξέρουμε-δεν ξέρουμε”.

Κι αν παίζετε κάποιο μουσικό όργανο, μην το αφήσετε στο σπίτι!

*******************************************************
Περισσότερα για την ΠΑΤ: https://www.facebook.com/RestlessTango/

για την Κατάληψη Φιλολάου 99:
https://athens.indymedia.org/post/1598912/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s